Loading…

Üdvözlünk az oldalon!

ESL Magyar szekció

PC GURU Kiegészítő versenyszabályzat

Ezen szabályzat a PCGuru, a PlayON Magyarország és az ASUS Magyarország által szervezett kupákon érvényes! Ez egy kiegészítés az ESL hivatalos szabályzata mellett, ezért ugyan úgy vonatkozik minden a fent említett szervezők alatt álló kupákra vagy kupasorozatokra.

 1. Lebonyolítás
  A teljes verseny az ESL rendszerében kerül lejátszásra. Az ott található Anti Cheat programok használata kötelező! Használatuk nélkül a kupán való indulás nem lehetséges.
 2. Engedélyezett országok
  A kupákon csak Magyarországon tartózkodó és Magyar lakcímmel rendelkező játékosok indulhatnak! Megjegyzés: A szabályzat ezen pontja felülírja az ESL magyar Rainbow Six Siege Szekció kupa szabályzatának a 6. pontját.
 3. Játékos magatartás
  Bármilyen nemre, bőrszínre, nemi identitásra, nemzetiségre, anyanyelvre, vallási, vagy világnézeti meggyőződésre, politikai, vagy más véleményre, életkorra, vagyoni helyzetre, vagy egyéb helyzetre, tulajdonságra irányuló hátrányos megkülönböztetés tilos! A versenyen, a streamben, bármilyen közösségi oldalon, bármilyen médiafelületen a többi játékost, az adminokat, a kupát és az ESL-t szidni mindenféle formátumban tilos.
 1. Streamelés
  A verseny teljes időtartama alatt lesz hivatalos közvetítés. A döntő kivételével minden mérkőzésen engedélyezett az egyéni stream a másik csapat beleegyezésével.
  A hivatalos közvetítés kép és hanganyagának felhasználása tilos! Fog készülni a VOD –ból hivatalos montázs videó.

 

A szabályzat bármely pontjának megsértése a kupáról való kizárást jelenti!