Loading…

Üdvözlünk az oldalon!

ESL Magyar szekció

Partnerek

A PlayON Magyarország Kft. játékszoftverek forgalmazásával, lokalizációjával és az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozik.

Termékskálánk igen széles, így valamennyi játéktípus kedvelője megtalálhatja nálunk a számára legnagyobb élményt nyújtó játékot. Számos ismert kiadóval való többéves és igen sikeres együttműködést mondhatunk magunkénak, mely egyben sikerünk záloga a jövőre nézve is. Természetesen folyamatosan kutatjuk a további együttműködések lehetőségét, megbízható partnerként örömmel állunk újabb kihívások elé szakmai téren.

A játékszoftver-kereskedelem mellett 2012-ben útjára indítottuk új üzletágunkat, mely könyvek és gyermekeknek szóló foglalkoztatók széles választékával van jelen a hazai piacon.


A „Real Gamers” rendezvénysorozat elsődleges célja, hogy kulturált környezetben és a megfelelő technikai feltételeket biztosítva hozza össze a játszani vágyó fiatalokat kortól és nemtől függetlenül.

A hagyományos „LAN-Party” fogalmát újraértelmezve és gazdagon kibővítve egy olyan közösséget szeretnénk összekovácsolni és folyamatosan bővíteni ahol nem csak a PC-sek, de a konzolosok is otthon érzik magukat a videojátékok birodalmában. Továbbá célunk, hogy kis hazánkban az egyre népszerűbbnek mondható e-Sportot olyan szintre emeljük, mely megállja mind szervezésben, mind színvonalban, mind pedig díjazásban a helyét nyugati szomszédjaink versenyeihez képest.