Loading…

Üdvözlünk az oldalon!

ESL Magyar szekció

Új Védő: Clash

Az Operation Grim Sky patch keretén belül érkezik 2 új operator, amelyből az egyik, az új védő “Clash”.

Clash egyenesen Nagy-Britanniából érkezik.Egy kemény rendőr tiszt aki tapasztalt a tömegoszlatásban és, az utcai zavargásokban. Aki tudja hogy az arcvonalba tartozik, és nem tolerál semmilyen ostobaságot.

Ismerjétek meg Clash-t akinek az elsődleges fegyvere a pajzsa.

Angliába született, egy kemény tiszt aki a Területi Támogató Csoportba szolgált, és az első vonalat tartotta a 2011-es Londoni lázongások alatt. Sikerült megtalálnia a helyét  Speciális Fegyverek Parancsnokásgánál (SCO19) , és ismerté vált a Londoni Városi Rendőrség(MPS) számára is.

Szakértő a tömeg kezelési stratégiákba, és speciális felhatalmazása van hogy jelen legyen az Arany Parancsnokság értekezletein.

Később Detektív Parancsnok lett.Az ő tapasztalatával, és szolgálati karrierjével és kitartásával felfigyelt rá a Rainbow Six.

Twitch és Mira kombinálták a mérnöki tudásukat, egy R&D projekt keretében hogy létrehozzák a CCE Pajzsot (Tömeg Irányító Elektromos Pajzs).

Clash egy tökéletes Operátor aki tudja kezelni az új kütyüit és fegyvereit, mivel érti a tömeg viselkedését, és úttörő a zavargások taktikájába, nem beszélve a lázadásokban szerzett tiszti tapasztalatáról.

Tudja pontosan hogy mikor és hol kell használnia a pajzsát, hogy megakadályozza a behatolást és lelassítsa az ellenfeleit.

Clash elég bátor hogy álja a sarat, és az eggyüttműködő szemlélete támaszt ad a segítséghez. Nem mutat kegyelmet és zéró a toleranciája az ostobaság iránt.

Ellenére az új titulusának ami a DC az MPS-nél, tudja hogy ő az arcvonalba tartozik.

Ez az új Védő csatlakozik a Rainbow Six-hez, aki nem más mint Morowa “Clash”Evans.

%d blogger ezt szereti: