Loading…

Üdvözlünk az oldalon!

ESL Magyar szekció

Maestro, a másik olasz Defender

Maestro színes adaléka az intel gameplaynek. Szaktudása a kulcsfontosságú helyek elérésének blokkolásában rejlik és nyers stílusa lehetővé teszi számára, hogy átlásson a füstön és az ablakokon, amikhez nincs türelme. Egyszerűen ragyog, amikor régi G.I.S. csapattársával, Alibivel dolgozik együtt.

Karakterét az olasz Gruppo di Intervento Speciale (G.I.S.) terrorista ellenes egység felderítői inspirálták. Ő egy kalandor, aki briliáns felfedező, felderítő és megfigyelő technikáiról vált ismertté.

A neve Adriano Martello. Családja nyolc gyermeke közül a legidősebb, Rómában nőtt fel, de 18 éves korában már a Modenai Katonai Akadémiára járt. Később csatlakozott a Carabinieri kötelékébe és helyet szerzett magának felderítő ejtőernyősként a Tuscania néven ismert 1. Ejtőernyős Ezredbe. Számos kiváló bevetést követően, Maestro felvételt nyert a Gruppo di Intervento Speciale (G.I.S.)-hez és egyesített hadműveletekben vett részt Irakban, eközben egy út mentén elhelyezett rögtönzött robbanószer okozta sebhelyet szerzett az arcán. Ezután független szakértő lett, kurzusai gyorsan magasan rangsorolt alapkiképzések lettek annak köszönhetően, hogy tovább fejlesztett technikákat oktattak Tier 3-as és Tier 2-es egységeknek, valamint független katonai vállalatoknak.

A Tuscania végül meggyőzte Martellot, hogy újra szolgálatba álljon és segítsen tovább fejleszteni egyik egységüket Tier 2-es Speciális Egység minősítésűvé, ez lehetővé tette számára, hogy csatlakozzon a Rainbow-hoz az olasz egységek képviselőjeként.

Kövesd a twitch.tv/rainbow6 csatornát május 19-20-án, Maestro Pro League Finals alatti teljes leleplezéséhez!

Forrás

%d blogger ezt szereti: