Loading…

Üdvözlünk az oldalon!

ESL Magyar szekció

Az új Defender: Alibi

Alibi pickelése egy meghívó az ellenfelek számára az elmék csatájába. Ezzel a Defenderrel minden arról szól, hogy okos módszerekkel befolyásold az Attackereket. A legkisebb tétovázásnak is nagy ára van.

Alibi karakterét az olasz Raggruppamento Operativo Speciale egység titkos beszivárgó specialistái inspirálták. Ő egy tapasztalt nő a szervezett bűnözés hálózatába való beszivárgás képességével.

A neve Aria de Luca. Líbiában, Tripoliban született és 3 éves korában családjával együtt emigrált. Apja egy kisebb hadianyag gyárat vezetett, kapcsolatait felhasználva növelte az exportot. De Luca a családi vállalkozáson keresztül szerzett ismereteket az olasz lőfegyverekről és gyakorolt a lőtéren. 18 éves korában indult az Európa Bajnokságon és két arany érmet is szerzett. Az eseményt követően a Carabinieri egyik toborzója meggyőzte, hogy lépjen be a rendőrség kötelékébe.

De Luca kivételes lövész képessége felgyorsította előmenetelét, egy ideig a Raggruppamento Operativo Speciale legjobbjaival szolgált és harcolt a szervezett bűnözés ellen. Végül helyet szerzett magának a Gruppo Intervento Speciale (G.I.S.) soraiban és egy sikeres afganisztáni akciót követően elszakították egységétől, a szervezett bűnözésbe való beépülésre választották ki. Beszivárgott a Vinciguerra család bűn szervezetébe és éveket töltött közöttük, mielőtt belülről felszámolta őket.

Kövesd a twitch.tv/rainbow6 csatornát május 19-20-án, Alibi Pro League Finals alatti teljes leleplezéséhez!

%d blogger ezt szereti: