Loading…

Üdvözlünk az oldalon!

ESL Magyar szekció

Y3S2: Operation Para Bellum

A Year 3 Season 2 számos újítást fog hozni, bemutatkozik egy új intel gadget, Clubhouse map buff, Echo buff, több gameplay fix és a Pick&Ban funkció.
A gameplay területén egy sor javításra számíthattok. Igazítják a dropshooting kezelését és bevezetésre kerül egy új defuser counter animáció. Ne felejtsetek el bejelentkezni a test serverre és írjátok meg észrevételeiteket az R6 Fejlesztőknek!
Alig várjuk, hogy lássuk a váratlan taktikáitokat a Pick&Ban rendszerben. Ez a feature egy extra taktikai elem lesz a csapatok számára, ahogy mindkét oldal igyekszik majd counterelni az ellenfél pickjeit a ban phase-ben. Kíváncsian várjuk az utolsó pillanatban érkező izgalmas fordulatokat, amikor a csapatok operátorokat cserélnek a váratlan hatodik picken.
Végül bejelentjük a Y3S2 nagy update-jét, az Operation Para Bellum-ot! Két új defender csatlakozik a Team Rainbow-hoz az eddigi legjobb competitive map bejelentésével együtt!
Május 19-20-án kövessétek a twitch.tv/rainbow6 csatornát, ahol a Pro League Finals alatt teljes leleplezésre kerül a Y3S2!

%d blogger ezt szereti: