Loading…

Üdvözlünk az oldalon!

ESL Magyar szekció

PC Guru Rainbow Six Kupa összefoglaló

2018.02.10. –én lezajlott a PC Guru első Rainbow Six Siege Kupája az ESL közreműködésével és a PlayON Magyarország KFT. támogatásával. A kupára 61 csapat jelentkezett, amiből 57 csapat indult el a 10 órakkor kezdődő kupán. A streamet a három platformon összesítve több mint 10.000 ember nézte és azóta az utólagos megtekintésekkel ez a szám csak szépen gyarapodik.

Az induló csapatok között rengeteg új csapattal találkozhattunk, akik közül a top16-ban is láthattunk csapatokat. A régebbi és már szép eredményeket elért csapatok közül és láthattunk jó pár csapatot. Az elődöntőig minden rendben zajlott, azonban a ROG-Warriors vs. Wonder Stag e-Sports .r6 meccsén a ROG csapata óvást kezdeményezett a WSE csapata ellen csalás gyanújával. A több tagból álló admin csapat együttes döntéssel kizárta a WSE csapatát a kupáról. Mivel rengeteg kérdést kaptunk, hogy miért lett a csapat kizárva, ezért szeretnénk tudatni mindenkivel.


A kupáról való kizárás oka:

A fejlesztő szerint egyértelműen valami blokkolta a MOSS megfelelő működését, legyen az szándékos vagy nem, az nem szabályos! Hiszen egy olyan program működését hátráltatja a játékos, ami kötelező a csalás megelőzésére, ez természetesen szigorúan tiltott.

Továbbá, hogy miután elküldte a gyanúsított játékos a teljes VOD-ját, úgy elvetették az adminok a macro bizonyítható használatát!

Tehát a kizárás továbbra is érvényes a kupáról, de további kitiltást vagy bant nem kap a játékos, amennyiben a továbbiakban a MOSS-t helyesen tudja használni.


A továbbiakban így az elődöntőben a RivalFive -val szemben győzelmet arató WiLD.CoolerMaster csapata csapott össze a döntőben a a ROG-Warriors csapatával, ahol BO5 formátumban mérkőztek meg egymással. Rendkívül szoros meccseket nézhettünk végig, de a WiLD csapata jobbnak minősült és 3-0 –ás eredménnyel megnyerte a PC Guru első Rainbow Six Siege Kupáját!

Ezúton is szeretnénk gratulálni minden csapatnak és Gratulálunk a WiLD.CoolerMaster –nek az 1. helyezéshez!

A több mint 8 órás kupa VOD –ja visszanézhető a PC Guru Youtube csatornáján!

A kupát Varga Molnár Bertalan castolta. (https://www.youtube.com/user/maszakoca2000)

PC Guru Rainbow Six Sige Kupa
11,687 views
252    27

A cikk forrása a PC Guru Magazin

%d blogger ezt szereti: