Loading…

Üdvözlünk az oldalon!

ESL Magyar szekció

Rainbow Six Caster verseny

A PC Guruval karöltve egy Caster versenyt szeretnénk hirdetni köztetek. A verseny célja, hogy a Rainbow Six közösségből találjunk olyanokat, akik kicsit jobban értenek a játékhoz és komolyabban is foglalkoznának a dologgal. A jelentkezők közül ki fogunk választani 1-2 embert, akiknek fel fogunk ajánlani egy szerződést Rainbow Six kupák és versenyek közvetítésére.

Ahhoz, hogy jelentkezzetek nem kell mást tenni, mint kitölteni a lentebb található jelentkezési lapot. Elsősorban Budapest és környékén élőket keresünk, hogy a kiválasztott emberekkel együtt tudjunk dolgozni. Amennyiben nem ebben a vonzáskörzetben laksz, ugyan úgy jelentkezhetsz, de ha esetlegesen téged választunk ki, akkor a Budapestre való bejutást saját magadnak kell biztosítanod.

Amit elvárunk és a jelentkezésben is megtalálható az egy videó, amiben egy Rainbow Six meccset közvetítetek. Ez lesz az elsődleges referenciátok. Ez alapján és egy esetleges személyes beszélgetés alapján fogunk dönteni.

A versennyel kapcsolatos további információkért kövessétek figyelemmel a weboldalunkat, valamint ha kérdésetek van akkor keressetek minket emailben. Email címünk info@r6hungary.hu

%d blogger ezt szereti: