Loading…

Üdvözlünk az oldalon!

ESL Magyar szekció

Ingyen Ash skin és újabb változások

A legutóbbi információk, amelyek a következő seasonnel érkező Outbreak eseményről szóltak nagy felháborodást keltettek a régebbi játékosok körében.

A legutóbbi bejelentés szerint minden játékos kap majd 4db Outbreak Packot ingyen. Viszont azok az emberek, akik újonnan veszik meg a játékot Advanced vagy drágább editionben azok kapnak 10 db Outbreak Packot a vásárlás mellé. Mivel ők is megkapják a mindenkinek járó 4db packot így ők összesen 14-et fognak kapni az esemény során. Ezt nehezményezte a játékosok egy nagy része mivel igazságtalannak tartották ezt a lépést. Az Ubisoft ezt észrevette és próbáltak javítani a helyzeten. Akik az új season kezdete (március 6.) előtt játszanak a játékkal akár csak 1 alkalommal is ők INGYEN megkapják az újonnan érkező Ash Elite skint! Remélik, hogy ez megfelelő „elégétételt” jelent majd a felháborodott emberek számára.
Változások történnek majd a megvásárolható editionok számában is. A múlt héten bejelentett típusok mellé visszatér a standard edition is, amely az eddig megszokott áron lesz elérhető. Emellett megemlítették azt is, hogy a Starter Edition-el kapcsolatos következő lépéseikről a Six Invitational esemény folyamán további információkat fognak elárulni.

Forrás

%d blogger ezt szereti: