Loading…

Üdvözlünk az oldalon!

ESL Magyar szekció

Változásokat és különlegességeket hoz a YEAR 3!

2018-ban néhány változás történik a játék verzióiban, ami a vásárlásnál lesz elérhető.

Starter Edition (14.99USD vagy regionális egyenérték)

A Rainbow Six Siege “Started Edition”-e változatlan marad. Ez továbbra is csak PC-n elérhető és hozzáférést biztosít minden Rainbow Six Siege tartalomhoz: modok, mapok, fegyver beállítások, szintfejlődés és 600 Rainbow Six kredit, amiket operátorok és kiegészítők vásárlására használhatunk fel. A fő különbég a “Starter Edition” és minden más kiadás között, hogy több idő szükséges a 20 alap Operator feloldásához. A 20 alap Operator 12,500 Renown-ba kerül.

Advanced Edition (59,99USD vagy regionális egyenérték)

Észre fogod venni hogy a “Standard Edition” továbbá nem lesz elérhető. Ez a “Standard Edition” helyettesítve lett az “Advanced Edition”-nel. Az “Advanced Edition” -ben minden olyan tartalom megtalálható mint a “Standard Edition”-ben. Tartalma: modok, mapok, fegyver beállítások, szintfejlődés és az alap operátorok megszerzése normális időt vesz igénybe. Plusz jutalomként, az “Advanced Edition” 600 Rainbow Six kredittel és 10 Outbreak Collection Pack-al érkezik.

Gold Edition (89,99USD vagy reigionális egyenérték)

A “Gold Edition” az ,,Advanced Edition” -t tartalmazza Year 3 kiegészítéssel.

Complete Edition (129,99USD vagy regionális egyenérték)

A Complete Edition tartalmazni fogja a játékban található összes tartalmat. (Year 1, Year 2, Year 3)


Amiket még érdemes elolvasni:

Mégtöbb infó az Outbreakről és az új Outbreak kollekcióról

Egy ismeretlen eredetű fertőzés támadja meg New Mexikó kis városát. A veszély olyan magas, hogy a kormány karanténba helyezte az egész várost, beleértve a csapdába eső civileket és a katonákat. Nagyon kevés információ szűrődik ki, de az egyetlen bizonyosság az hogy a szituáció borzalmas. Az Outbreak egy 4 hetes esemény, ahol minden Rainbow Six felhasználó képes lesz csapatba szerveződni 2 barátjával hogy vállalják a rejtelmes fenyegetést. Ez az ingyenes esemény a Year 3 1.Season-jának indításával kezdődik.
A 4 hetes esemény tartalmán belül, egy exkluzív kollekció, a HazMat kinézet lesz elérhető. Ez a kinézet az “Outbreak Pack”-ban lesz megtalálható.

Egy vonalban az ígéreteinkkel a kezdetekben, az “Outbreak Pack” nem nyújt semmilyen játékelemet, csak kinézeteket tartalmaz majd.
Az “Outbreak Kollekció”-t 50 egyedi tárgy alkotja és ugyan azt kétszer nem lehet megszerezni, ez azt jelenti hogy, ha te megszerzel 50 “Outbreak Pack”-ot, mi garantáljuk hogy megkapod az egész kollekciót, beleértve az “Elit egyenruhákat” is. Ezek tartalmazni fognak: általános fegyver kinézeteket, egyedi fegyver kinézeteket, fejvédőt, egyenruhát, valamint egy “Outbreak Pack” exkluzív Elit egyenruhát ebből a szezonból. Amíg az Elit egyenruha egyedi variációja elérhető az “Outbreak Pack”-ban, addig az Elit egyenruha általános verziója is elérhető lesz közvetlen vásárlásra egyszer amikor az esemény kezdődik. Minden tárgy a csomagban Rare, Epic vagy Legendary és semmilyen tartalmi átfedés nem lesz az “Outbreak” és az “Alpha” packok között.

Az “Outbreak Pack” minden darabja 300 R6 kreditért lesz megszerezhető. Ez azt jelenti, hogy néhány másik “Outbreak” jutalom a játékmeneten keresztül lesz elérhető későbbi dátumon. Minden játékos aki az “Outbreak” esemény alatt belép, rögtön 4 “Outbreak” csomagot kap. Azok számára akik újak a játékban és megveszik az “Advanced” kiadást az “Outbreak” esemény előtt vagy alatt azok 10 csomagot kapnak,amiket az “Advanced” kiadás tartalmaz, plusz a négyet az esemény közbeni belépésért. Ha megveszed az “Advanced” kiadást miután az esemény véget ért, akkor is megszerzed a 10 “Outbreak” packot.

Az “Outbreak” kollekció tartalmazni fog kinézetet a következő Operátorokra:

 • Two Chimera Operators
 • Smoke
 • Ying
 • Buck
 • Kapkan
 • Hibana
 • Zofia
 • Fuze
 • Ash
 • Doc
 • Thermite
 • Tachanka
 • Glaz

Forrás

%d blogger ezt szereti: