Loading…

Üdvözlünk az oldalon!

ESL Magyar szekció

Új lehetőségek, magyar kupák

Már több alkalommal is említettük, hogy elindult az ESL magyar Rainbow Six Siege szekciója, aminek mi az oldallal részesévé, vezetőjévé váltunk.

Eddig nem nagyon láthattatok a szekciótól aktivitást. Ez többek között technikai okok miatt történt, mivel nem rendelkezett a Magyarországi részleg, a játék adminjaival. Az adminok felvétele és oktatása is már megtörtént.

Az első tevékenységünk a Real Gamers Kupa Kvalifikációjának lebonyolítása volt. A kupa döntője után 2017. Október 7. -től viszont már rendszeres kupákkal jelentkezünk nektek a szekcióval. Az első kupa Október 7.-én lesz és ettől a naptól számolva két heti rendszerben lesznek a kupák. Első körben kevésnek tűnhet ez a két hét, de az admin csapattal és a vezetőséggel azért döntöttünk így, hogy fel tudjuk mérni, hogy mekkora igény van a gyakoribb kupákra. EGYELŐRE CSAK PC-n

Jelenleg az elmúlt két hónapra visszatekintve, elég kevés aktív magyar csapattal találkoztunk. Ez a  szám nagyjából 10-12 csapatra tehető. Ezek a csapatok szinte heti rendszerességgel játszanak az Európai kupákon, de az elmúlt 1 hétben kezdenek új csapatok is megjelenni a platformon.

Játékosként nagyon sok magyar csoportban benne vagyunk és látjuk, hogy mennyi ember játszik a játékkal és az lenne a célunk, hogy minél több embert be tudjunk vonzani az esl és az esport világába.

Maga az esl nem csak azért jó, mert hogy tudsz rajta versenyezni, hanem kapcsolat építés szempontjából is érdemes kihasználni az általa nyújtott lehetőségeket. Az olyan baráti társaságoknak pedig kifejezetten ajánljuk a jelentkezést a kupákra, akik folyamatosan együtt játszanak, mivel az esportban van a jövő. Az elmúlt hetekben már a híradások is felkapták a témát.

Mostanában egyre több cég is elkezdett érdeklődni az esport iránt. Ebből látszik, hogy egyre komolyabban és valóban sportként kezdik kezelni a játékokat is.

Attól pedig nem kell félnetek, hogy profik ellen fogtok játszani vagy esetlegesen úgy gondoljátok, hogy nem vagytok elég jók. Senki nem kezdte profi szinten. Ellenetek ugyan úgy átlagos gamerek játszanak és a szekcióval az is a célunk, hogy magyarok ellen tudjatok játszani. Esetlegesen aki eddig az angol nyelv miatt nem kezdett el játszani az oldalon annak is itt a lehetőség.

Reméljük, hogy sikerült felkelteni az érdeklődéseteket ezzel a cikkel. Amennyiben kérdésetek van a magyar szekcióval kapcsolatban, abban az esetben keressetek fel nyugodtan emailben ( kopasz@staff.eslgaming.com )

A szekcióval kapcsolatos aktuális információ: http://www.r6hungary.hu/esl-aktualis/

A szekció ESL oldala: https://play.eslgaming.com/hungary/rainbowsix

A kupák ELÉRHETŐEK a szekció oldalán!

%d blogger ezt szereti: